Induló csoportok

Kezdés dátuma Helyszín Oktatás díja
(Vizsgadíj nélkül)
Vizsgadíj Részletfizetés
(Vizsgadíjjal)
Időtartam / Óraszám Tanfolyami napok Megjegyzés
Folyamatos indulás 2018. januártól folyamatosan kéthetente Budapest 36 000 Ft 0 Ft 0 Ft/hó 3 nap - naponta 8 óra (45 perces tanóra) órarend szerint 1. fokozat: joghurt, kaukázusi kefir, ízesített friss sajtok, krémsajt és orda
Folyamatos indulás 2018. januártól folyamatosan kéthetente Budapest 36 000 Ft 0 Ft 0 Ft/hó 3 nap - naponta 8 óra (45 perces tanóra) órarend szerint 2. fokozat: leveles túró, feta jellegű, fehérpenészes (Camembert és Brie jellegű sajtok) és orda gyártása
Folyamatos indulás 2018. januártól folyamatosan kéthetente Budapest 36 000 Ft 0 Ft 0 Ft/hó 3 nap - naponta 8 óra (45 perces tanóra) órarend szerint 3. fokozat grillezhető sajt, Lajta, pálpusztai jellegű (rúzzsal érő sajtok), tejszín-krémsajt és ricotta készítése
Folyamatos indulás 2018. januártól folyamatosan kéthetente Budapest 36 000 Ft 0 Ft 0 Ft/hó 3 nap - naponta 8 óra (45 perces tanóra) órarend szerint 4. fokozat: kétféle félkemény sajt, parenyica és mozarella, orda készítése

A képzés célja

  • a képzésben résztvevő tanulja meg az otthoni tejfeldolgozást és a tejtermékek készítését.

A képzés előnyei:

  • a tanfolyami díj tartlmazza a tej és egyéb alapanyagok költségét, 
  • az Ön által készített terméket hazaviheti, 
  • képesítéssel és nagy gyakorlattal bíró tanár tanít.

 

A képzés szintjei

Az egyes fokozatok önállóan is elvégezhetők, ugyanis a hozzá tartozó legszükségesebb elméleti oktatással együtt folyik a képzés.

1. fokozat: joghurt, kaukázusi kefir, ízesített friss sajtok, krémsajt és orda

2. fokozat: leveles túró, feta jellegű, fehérpenészes (Camembert és Brie jellegű sajtok) és orda gyártása

3. fokozat  grillezhető sajt, Lajta, pálpusztai jellegű (rúzzsal érő sajtok), tejszín-krémsajt és ricotta készítése

4. fokozat: kétféle félkemény sajt, parenyica és mozarella, orda készítése

Hírek

Aki tanul, annak SIKERE van – Magiszter sajtkészítő a Hunyadi téri piacon

A tanuló csoport tagjai gyorsan tanulnak. Ezt bizonyítja, hogy egyik „tanulónk” standja előtt a Hunyadi téri piacon már sorban állnak a vásárlók. A képek alapján egyértelmű, hogy a mosolygós sajtoknak és a mosolygós őstermelőnek nem lehet ellenállni. Az ízek pedig kiválóak. A Magiszter munkatársai a kecskesajtot kóstolták meg. Sajnos gyorsan elfogyott!

Sajtkészítő-1

Beiratkozás

Beiratkozáshoz kérjük töltse ki az online jelentkezési lapot. A képzés indulása előtt felvesszük Önnel a kapcsolatot. Amennyiben további információra lenne szüksége, hívjon minket a 30/940-8179-es telefonszámon.

A képzésre történő személyes beiratkozás időpontja és helye:
A beiratkozás a Magiszter Menedzser Kft irodájában hétköznap 8:00 és 18:00 óra között történik, kérjük keresse Piros Mártát (Tel: 30/9408-179), van lehetőség további napokon egyéni beiratkozásra.

A képzés megkezdéséhez szükséges iskolai és szakmai előképzettség: 
nem szükséges

Kérjük az alábbiakat szíveskedjen magával hozni a beiratkozáshoz:
személyi igazolvány, lakcímkártya

Foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat: 
nem szükséges

Ügyintéző neve: Dr. Piros Márta Anna
Telefonszáma: 30/940-8179


Minden jog fenntartva © 2015 - Magiszter Menedzser Kft.